نوشته شده توسط : ساحل

برخی مدهای بازی سایبرپانک ۲۰۷۷ – Cyberpunk 2077 روزنه‌هایی را در اختیار هکرها قرار می‌دهد که می‌توانند کنترل کامپیوتر شما را به دست بگیرند.

یکی از قابلیت‌های بازی Cyberpunk 2077 امکان پشتیبانی از مدهای مختلف است. استفاده از Mod در بازی‌ها چیز جدیدی نیست. آن‌ها قابلیت جذابی هستند که به گیمرها اجازه می‌دهند از المان‌هایی در بازی که مستقیماً توسط خود بازی‌ساز در آن پیاده‌سازی نشده لذت ببرند و این باعث محبوبیت بسیار زیاد مدها شده است.

به عنوان مثال بازی Skyrim دارای مدهایی است که بافت‌ها را در بازی به طرز قابل توجهی بهبود می‌بخشند و از آن یک بازی نسل جدید می‌سازند. اما گزارش تازه منتشر شده از Forbes نشان می‌دهد همیشه هم مدها سرگرم کننده و جذاب نیستند. آن‌ها متوجه شده‌اند که برخی از مدهای بازی سایبرپانک ۲۰۷۷ بدافزارهایی در قالب یک Mod معمولی هستند که با اجرای کدهای دستوری خاص، کنترل کامپیوتر شما را به دست هکرها می‌سپارند.

بیشتر بخوانید:

فروش ۱۳ میلیون نسخه از بازی سایبرپانک ۲۰۷۷ با وجود باگ‌ها و مشکلات

این گزارش ادعا می‌کند که توسعه‌دهندگان این بازی، سی دی پروجکت، به کاربران در خصوص آسیب‌پذیری‌های ممکن هشدار داده‌اند. هرچند پچ hotfix 1.1 تازه منتشر شده نمی‌تواند این مشکل را برطرف کند و کاربران باید منتظر انتشار نسخه بعدی این پچ باشند تا جلوی آسیب‌پذیری حاصل استفاده از مدها را بگیرد. اما تا آن زمان راهی برای محافظت از شما وجود دارد.

تمام گیمرها باید Cyber Engine Tweaks را به آخرین نسخه به‌روزرسانی کنند؛ زیرا آن می‌تواند جلوی مشکلات احتمالی را بگیرد. البته این بدان معنا نیست که CD Projekt چشمش را روی این اتفاقات بسته است.

 



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت کاهش ۲۵ درصدی تعرفه پهنای باند اپراتورها به معنای ارزان شدن قیمت اینترنت برای کاربران نخواهد بود.

به تازگی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه کاهش ۲۵ درصدی قیمت پهنای باند اینترنت اپراتورها را تصویب کرد؛ این تغییر قیمت به پهنای باندی مربوط می‌شود که شرکت ارتباطات زیرساخت آن را به اپراتورهای ارتباطی و شرکت‌های اینترنتی عرضه می‌کند.

حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص کاهش تعرفه پهنای باند اپراتورها عنوان کرد هنگامی که مصرف افزایش پیدا کند، قیمت نیز کاهش خواهد یافت. وی افزود بر اساس این قاعده ما حدود ۲ سال قبل نیز در مصوبه ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه پهنای باند را ۲۵ درصد کاهش دادیم. طبق گفته جوشقانی اکنون هم با توجه به افزایش مصرف پهنای باند، هزینه پهنای باند اینترنت که شرکت ارتباطات زیرساخت به اپراتورها می‌فروشد را حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد با توجه به شرایط مختلف کاهش داده‌ایم.

مصوبه جدید به معنای کاهش قیمت اینترنت نیست

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به این که این مصوبه در بهمن ماه سال جاری به اجرا می‌رسد بیان کرد:

این مصوبه هزینه‌های اپراتورها را کاهش خواهد داد. البته این کاهش قیمت در حالی است که شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند را به اپراتورها و شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی می‌فروشد. بنابراین در حالی که این شائبه برای کاربران اینترنتی ایجاد شده بود که ارزان شدن پهنای باند‬⁩ اینترنت زیرساخت، می‌تواند تاثیری در کاهش تعرفه اینترنت داشته باشد، کاهش نرخ اینترنت به تصمیم اپراتورها بستگی دارد.

حسین فلاح جوشقانی در پایان خاطرنشان کرد در حال حاضر درباره تعرفه اینترنت کاربران نمی‌توان اظهارنظر کرد؛ زیرا این مصوبه فقط به قیمت پهنای باند اینترنت زیرساخت اشاره دارد و در آن برای تعرفه اینترنت کاربران تصمیمی اتخاذ نشده است. وی افزود اما احتمال دارد در آینده کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات طبق گزارش رگولاتوری در این خصوص نیز تصمیم‌گیری کند.

 



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

نونگار هم اکنون با بکار گيری بيش از 60 نيروی استخدامی در دو ساختمان مجزا با وثیقه پيمانکاری بيش از 3200 پروژه دولتی و خصوصی مصمم تر از قبل در حال تکاپو و خدمتگذاری است. در کلیه گروه های کاری زیر :

تمامی استانداردھای گوگل و قوانین SEO رعایت خواھد شد .
سورس کامل پروژه مقارن با تسویه حساب به خریدار تحویل خواهد شد .
در انتهای کار،مالکیت گستره و پنل بنام خریدار بروزرسانی خواهد شد .
تمدید کلیه خدمات قرارداد در سالهای پدران 20% رقم پیمان نامه خواهد بود .
مشاوره فنی و اجرائی با مدیر پروژه در هر مرحله شدنی است .
پس از شروع پروژه گرافیست، برنامه نویس و اپراتور بطور مجزا شناسایی خواهند شد .
محدودیتی در طراح گرافیکی Home Page و یا موعد کلاس آموزش کاربری سایت هستی ندارد .
جابجائی سایت بر روی سرورهای نونگار (در کشورهای مختلف) هزینه ای ندارد .
منبع محاسبات اجرای پروژه ها هر روز هفته بغیر از پنج شنبه ها و جمعه ها و روزهای تعطیل رسمی خواهد بود .
تهیه سرویس میزبانی و دامنه با تضمین نمایش 99.9% بر روی سرورهای نونگار از تعهدات نونگار بدون خرج مضاعف است .
تضمین عملکردصحیح کلیه امکانات و سایت تحویلی روی سرورهای نونگار لغایت یکسال از تارخ عقد توافقنامه از تعهدات نونگار خواهد بود.

کل قیمت طراحی سایت اعلامی بصورت خالص واصله خواهد بود که 50% ابتدا و 50% انتهای کار مطالبه خواهد شد .

بغیر از تعرفه طراحی سایت اعلامی هر گروه، سایت شما برای تاسیس کامل هیچ مخارج جانبی دیگری نخواهد داشت . موارد آمده در گروه های کاری زیر مربوط به سایتهای معمولی است و در فرآوری سایتهای خاص متن پیمان نامه تبادل شده دستک اجرا خواهد بود .


اصول تعرفه طراحی سایت
اگر به تعقیب طراحی سایت جدید هستید و می خواهید نکات اخیر ای از جدید ترین آپدیت های طراحی تارنما به دست آورید و از تعرفه طراحی سایت آگاه شوید جای راستی آمده اید. اگر برای پروژه طراحی سایت خویش به چند شرکت طراحی سایت مراجعه کنید با گستره ی گسترده ای از قیمت ها و تعرفه طراحی سایت روبرو می شوید. به همین انگیزه برگزیدن بهترین کمپانی طراحی سایت کمی دشوار است و برای آغاز پروژه به جای این که از شرکت مورد نظر بپرسید تعرفه طراحی سایت چقدر است بهتر است از خودتان بپرسید چه انتظاراتی از بودجه خویش دارید.
با توجه به بودجه تان چه خاسته هایی از طراحی تارنما دارید. اگر بخواهیم محدوده قیمت برای طراحی سایت در نظر بگیریم باید گفت تعرفه طراحی سایت از مجانی شروع می شود و تا چندین میلیون نیز می رسد و تمام این ها ارتباط به اعتبار و کیفیت کمپانی طراحی سایت و علاوه بر آن خواسته های کارفرما از تارنما وابستگی دارد. پس بهترین گذرگاه حل این است که به جای تمرکز روی قیمت طراحی سایت روی قصد و بودجه خویش متمرکز شوید. با این تفکر در ادامه نوشتار انتظاراتی که از هر وب سایت با هر قیمتی می توانید داشته باشید را ارائه می دهیم.


تعرفه طراحی سایت

نکات تاثیرگذار در تعرفه طراحی سایت
اولویت بندی کنید. برای این که تصمیم درستی برای انتخاب بهترین شرکت طراحی سایت و با خرج پسندیده داشته باشید می بایست هدف، خواسته و بودجه تان با هم هماهنگی داشته باشد. بعضی از کسان می پرسند ما که بودجه ای نداریم چکار کنیم؟ حتی این افراد نیز می توانند وب سایت شخصی خود را داشته باشند البته با کمی تفاوت. یگانه از روش های طراحی سایت مجانی استفاده از سایت ساز های رایگان است. این سایت ساز ها محدودیت هایی نیز دارند که از دسته آن ها امکان برگزیدن قالب های اندک است. علاوه بر این می تاب از سیستم وردپرس برای طراحی سایت استفاده کرد که با نصب آن روی سیستم و خرید هاست می توان طراحی وب سایت را سپریدن داد. در این طریق تمام فرآیند طراحی سایت و سئو سایت به عهده خودتان است و نیازی به گرافیست هم ندارید چرا که از قالب های حاضر کاربرد می کنید.
دلیل دیگری که بر تعرفه طراحی سایت تاثیر گذار است خدمات پشتیبانی و در ضمن خدمات سئو و بهینه سازی سایت است. برخی شرکت ها حمایت قدرتمندی ارائه نمی دهند و یا اختصار مدت هستند و پس از موعد مشخص در ازای مبالغ اکثریت پشتیبانی را پیوسته می دهند و همچنین انجام فرآیند سئو سایت نیز در تعرفه طراحی سایت کارایی گذار است. سئو که در موفقیت طراحی سایت نقش مهمی دارد از پایه ها اصلی به آمار می رود پس یا باید خودتان دست به شغل شوید و یا پروژه سئو را به دست متخصصان سئو شرکت طراحی سایت باره نظر بسپارید. کمپانی طراحی سایت نونگار پردازش علاوه بر قبول خدمات سئو دوره های آموزشی نیز ارائه می دهد که با تعلیم های لازم سئو سایت را به دست بگیرید.


از طراحی سایت با قیمت های ارزان صرف نظر کنید
اگر منظور گذرگاه انداز سوداگری آنلاین را دارید توصیه ما به شما این است که اصلا به سراغ تارنما های ارزان بها و حاضر نروید زیرا هدف شما مسیر انداز کسب و کار جدید در فضای مجازی می باشد پس باید از همان ابتدای شغل جا پای خویش را محکم کنید. می توانید به یک طراحی سایت چیره دست و اختصاصی که تماما متناسب با بیچارگی و خواسته و سلیقه شما می باشد شغل خود را ابتدا نمایید .توجه داشته باشید که این کار قطعا هزینه بالایی را برای شما دربردارد ، اما خیالتان راحت است که از راه همین صرف خرج می توانید به درآمدزایی اکثریت بپردازید.
این سوژه را در عقیده داشته باشید اگر یک وب سایت حرفه ای می خواهید ، یک وب سایت آماده و ارزان بها هیچ وقت نمی تواند قابلیت ها و ویژگی های تارنما های اختصاصی را داشته باشد. از این رو طراحی سایت های اختصاصی قابلیت های بیشتری دارند و تعرفه طراحی سایت بالاتری نیز دارند که بر پایه سلیقه مشتری از همان ابتدای شغل کد نویسی می شود.
هر ارزانی بی حکمت نیست انتظار نداشته باشید که کمپانی هایی که با تعرفه طراحی سایت محدود به شما وعده وعید تارنما های اختصاصی را می دهند ، بی گمان هم وب سایت اختصاصی به شما تحویل دهند شما پس از مدتی متوجه حاضر بودن قالب سایت به ظاهر اختصاصی خویش خواهید شد و این اخیر شروع زحمت شماست.
در واپسین،انجام به این نکته توجه داشته باشید که تعرفه طراحی سایت نهایی تارنما های اختصاصی مهارشدنی می باشد شما در عین حال که می توانید بی نهایت قابلیت و خاصیت به تارنما خود اضافه کنید ، برعکس می توانید قابلیت هایی را از آن مختصر کنید و از این طریق قیمت نهایی طراحی تارنما را مهار کنید.


خدمات تاثیر گذار بر تعرفه طراحی سایت عبارتند از:
• کار و جنبش در شبکه های اجتماعی
• ریسپانسیو بودن طراحی سایت
• طراحی چیره دست سایت
• استفاده از قالب های اختصاصی و منحصر به فرد
• پلتفرم طراحی سایت
• شمار صفحات وب سایت
• سئو و بهینه سازی
• حمایت و پاسخگویی


چه طراحی سایتی برای شما مناسب است؟
تمام تارنما ها با یک قصد طراحی نمی شوند هر کدام کارایی و منظور خاصی دارند. از آن جا که هر کسب و کاری متفاوت است و برخی طراحی سایت به مراتبط پیچیده تر و چیره دست تری را می طلبند و تعرفه طراحی سایت بالاتری دارند که با توجه به کل این فاکتور ها تعرفه طراحی سایت افزایش پیدا می کند به همین انگیزه است که باید طراحی سایت مناسب برای سوداگری خویش را گزینش کنید لغایت از خرج های اضافی در امان باشید. برای نمونه اگر طراحی سایت فروشگاهی دارید و کاربران اطلاعات حساب بانکی خویش را ارائه می دهند می بایست امنیت کاربران را تامین کنید که همین فرمایش در تغییر تعرفه طراحی سایت کارایی گذار است البته امنیت طراحی سایت در هر شرایطی از اولویت های هر وب سایتی می باشد ولی بعضی سایت ها که تعرفه طراحی سایت بالاتری دارند باید از امنیت بالاتری برخوردار باشند.


مهم ترین سوالات در حوزه تعرفه طراحی سایت عبارتند از:
هزینه طراحی سایت چگونه برآورد می شود؟
از آنجایی که تمامی سایت های طراحی شده بدست شرکت نونگار پردازش به چهره کاملا حرفه ای و تخصصی بوده و از قالب های رایگان همانند وردپرس و جوملا در فرآیند طراحی سایت استفاده نمی شود بنابراین بها های دقیق و مشخص فقط در جلسات حضوری و مشاوره متناسب با بیچارگی و خواسته های مشتری تخمین می شود.

هزینه طراحی سایت های فروشگاهی چگونه برآورد می شود؟
از آنجایی که فروشگاه های آنلاین قابلیت های گسترده تری هزینه طراحی وب سایت خبری که نسبت به تارنما های آگاهی رسانی و ... دارند بنابراین خرج و تعرفه طراحی فروشگاه اینترنتی نیز اغلب خواهد بود اما همانطور که بالا ذکر شد از آنجایی که نونگار در فرآیند طراحی سایت از cms و قالب های رایگان بهره‌گیری نمی کند بنابراین نمی توان قیمت ثابت و مشخصی را برای آن در نظر گرفت ، قیمت ها متناسب با قابلیت هایی که بر روی فروشگاه آنلاین پیاده سازی می شود تخمین می شوند.

چرا سایت های اختصاصی از سایت های وردپرسی گران تراست؟
در فرآیند طراحی سایت وردپرس از cms و قالب های حاضر استفاده می شود اینگونه وب سایت های حاضر در مدت موعد زیاد اختصار به اجرا در میایند و هزینه زیادی را دربرنمی گیرند. در روبرو وب سایت های اختصاصی هستند که از همان ابتدای پیش درآمد تکاپو تمامی پروسه به چهره کاملا اختصاصی و متناسب با نیاز و سلیقه مشتری پیاده سازی می شود به همین دلیل است که تارنما های اختصاصی گران تر هستند.

طراحی سایت های اختصاصی چقدر موعد می برند؟
همانطور که بیان شد چون صفر الی صد تارنما به چهره اختصاصی پیاده سازی می شود بنابراین مدت سررسید تقریبی که برای وب سایت های اختصاصی در نظر گرفته می شود بین 30 الی 40 روز می باشد.
چرا به تازگی نونگار قالبهای حاضر طراحی سایت نمی فروشد ؟
قالب های حاضر علاوه بر مشکلات عدیده امنیتی قابلیت بروزرسانی و از همه مهمتر بهینه سازی برای موتورهای جستجوگری چون گوگل را ندارند و همین مهم باعث استقبال زیاد ناچیز مخاطبین و در نتیجه حذف این گونه سرویس از خدمات نونگار شده است .



:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

وان پلاس گوشی‌های سری نورد (Nord) را سال قبل عرضه کرد ولی هنوز طرحی برای نام گذاری سری جدید این گوشی‌‎ها ندارد. افشاگر باسابقه یعنی Max J طبق گزارشی ادعا کرده است که جانشین گوشی وان پلاس نورد N10 با نام نورد N1 معرفی و عرضه خواهد شد.این حرکت شبیه روال نام‌گذاری شرکت سونی بر روی گوشی‌های موبایل و همچنین دوربین‌های عکاسی این شرکت می‌باشد. مثلا نام‌گذاری‌های سونی برای دوربین‌هایش، RX1 فول فریم، RX10 1 بدون آینه و  RX100 می‌باشد. هرچند مشخص نیست که امسال شاهد عرضه نورد N10 یا یک N100 باشیم.

و اگر قرار باشد N10 یک گوشی میان‌رده باشد، آیا N1 فروش بهتری خواهد داشت؟ خوب اغلب گوشی‌های میان‌رده با سخت‌افزار ضعیف‌تر که مشخصاتی نزدیک به یک گوشی پرچم‌دار دارند به همین شکل هستند برای مثال می‌توان به گوشی هوشمند ردمی سری K اشاره کرد.

خط تولید سال ۲۰۲۱ شرکت وان پلاس با در نظر گرفتن عرضه گوشی وان پلاس ۹E و اضافه شدن مدل‌های ۹ پایه‌ این سری و البته ۹ پرو، از قبل هم شلوغ‌تر به نظر می‌رسد. سری گوشی‌های E از وان پلاس احتمالا ضعیف‌ترین سری از مجموعه اصلی این شرکت خواهند بود که در کنار نورد N1 قرار می‌گیرند.

حال اگر شرایط برخلاف این روند طی شود چه؟ اگر گوشی نورد N1 با یک تراشه اسنپدراگون سری ۷۰۰ عرضه شود، آیا جانشینی برای گوشی نورد N100 وجود خواهد داشت؟ در حققت با مشخصاتی که داشته هم به خودی خود از گوشی‌های پایین رده محسوب می‌شود، که با برند وان پلاس در تضاد هست.

انتظار می‌رود که سری ۹ وان پلاس زودتر از موعد معمول یعنی اواسط ماه مارس روانه بازار شود. همچنین برای گوشی‌های نورد جدید، به احتمال قوی عرضه برای نیمه دوم سال برنامه‌ریزی شده باشد.

 منبع:


:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

رسانه کلیک – دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه به هیچ وجه در کشور دوقطبی فیلتر و عدم فیلتر وجود ندارد، گفت: سیاست کشور در این حوزه مشخص است. پیام رسان های خارجی هستند پیام رسان های داخلی هم هستند.

خط مشی جدیدی که شبکه‌های اجتماعی در روزهای انتخابات آمریکا به کار گرفتند، نشان از رقم خوردن فصل جدیدی از حکمرانی در فضای مجازی دارد. این موضوع چالشی را پیش روی سیاستمداران، سیاستگذاران و کارشناسان فضای مجازی قرار می‌دهد، از این حیث که در صورتی که حکمرانی آینده جهان در اختیار این تعداد معدود پلتفرم قرار گیرد، سایر کشورها چگونه باید با آن مقابله کنند.

پلتفرم تبلیغات ویدیویی طاووس

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Volume 0%
 
 

اگر حوصله دردسرهای خرید خودرو را نداری همین جا درخواست بده

 

در این میان رفتارهای سلیقه‌ای صاحبان پلتفرم‌های اجتماعی آمریکایی در برخورد با رخدادهای مختلف و تاکیدشان بر حفظ منافع خود، این نگرانی را در میان کارشناسان فضای مجازی کشورمان نیز به وجود آورده که اگر پلتفرم‌های اجتماعی از این پس، قواعد بازی را تعیین کنند، کشور ما با خلأ بازدارندگی این قدرت مواجه است و بر این فضا نمی‌تواند اعمال حکمرانی داشته باشد.

در این زمینه ابوالحسن فیروزآبادی رئیس مرکز ملی و دبیر شورای عالی فضای مجازی در خصوص قدرت نمایی پلتفرم‌های اجتماعی در انتخابات آمریکا و برنامه‌های ایران برای جلوگیری از اعمال سیاست و حکمرانی این رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در کشور صحبت می‌کند.

وی معتقد است که ایران در زمینه سیاستگذاری حکمرانی فضای مجازی در میان سایر کشورها پیشگام بوده اما در نحوه پیاده سازی این سیاستگذاری با مشکلات و اختلالاتی مواجه شده است.

* قدرت نمایی پلتفرم‌های آمریکایی در اتفاقات اخیر ریاست جمهوری این کشور، حکمرانی در حوزه فضای مجازی را به چالش کشیده است. این درحالی است که شواهد نشان می‌دهد که کشور ما در اعمال حاکمیت سایبری با خلاهایی مواجه است و حکمرانی مورد انتظار در فضای مجازی ما، آنطور که باید اعمال نمی‌شود. با این وجود سوال این است که برای رویارویی با این قدرت نمایی در شرایط آینده کشور چه تدابیری اندیشیده شده و آیا موارد بازدارنده‌ای برای آن تدبیر شده است؟ به طور کل چه سیاستی از سوی شورای عالی فضای مجازی در رابطه با حکمرانی فضای مجازی به ویژه بعد از این قدرت نمایی اخیر مدنظر قرار گرفته است؟

همانطور که می‌دانید پلتفرم‌ها محل انباشت قدرت نرم هستند و صاحبان پلتفرم‌ها تنها کسانی هستند که می‌توانند این قدرت نرم را مدیریت کنند. به همین دلیل این نگرانی از قبل هم وجود داشته که برخی پلتفرم‌هایی که ضریب نفوذ وسیع اجتماعی دارند مانند شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی، باید ملی باشند و ما در حقیقت باید به نوعی بر این موارد حکمرانی داشته باشیم.

پیش بینی‌های ما در دو سال اخیر با سرعت بالایی در حال اثبات است و نشان می‌دهد که پیش بینی‌های درستی هم بوده؛ به این معنی که ما پیش بینی کرده بودیم که شاهد مداخله بی پروای صاحبان پلتفرم‌ها در اعمال قدرت یکطرفه در شبکه‌های اجتماعی خواهیم بود.

ابتدا ما شاهد این بودیم که حساب‌های کاربری ایرانیان از روی پلتفرم اندروید پاکسازی شد و این در حالی است که اندروید نزدیک ۹۰ درصد سیستم عامل گوشی‌های موبایل کشور ما را در اختیار دارد. یا صفحات مربوط به سپاه پاسداران و یا صفحات شهید سلیمانی از پلتفرم‌های آمریکایی به خصوص پلتفرم اینستاگرام پاک شدند.

هم اکنون نیز اوج این مداخله را در خود آمریکا می‌بینیم که در سطح رئیس جمهور، اقدام هماهنگی از سوی پلتفرم‌ها صورت می‌گیرد. این پلتفرم‌ها در دوران انتخابات آمریکا، مداخله آشکاری داشتند که در زیر پست‌های رئیس جمهور رسمی این کشور، برچسبی می‌گذاشتند که این پست قابل بررسی است و یا مطالبی که در آن مطرح شده، مبین صحت نیست. علاوه بر این مداخلات، شاهد بودیم که به یکباره پس از یک آشوب نقطه‌ای، کل حساب کاربری رئیس جمهور آمریکا و هوادارانی که نسبت به بازنشر پست‌های وی اقدام می‌کردند در حجم چندصد هزار مسدود شد.

*درست است. این اتفاقات اخیر باید برای ما به منزله هشداری باشد تا برای مقابله و یا واکنش به اقدامات پلتفرمهای خارجی بیکار ننشینیم و اقدام مؤثری انجام دهیم. سوال این است که حالا که روز به روز ضرورت ساماندهی و حکمرانی سایبری بر اساس قوانین کشور بیش از قبل برای ما مشخص می‌شود، تکلیف چیست؟ ما چه برنامه مشخصی برای تصمیمات شبکه‌های اجتماعی باید داشته باشیم.

این اتفاقات در حقیقت یکبار دیگر مشخص کرد که بحث بازنگری در اصول حکمرانی به خصوص در حکمرانی‌های پلتفرمی از فوریت زمانی برخوردار است و باید در کشور با سطح بالاتری و با دقت بیشتری تصمیم گیری شود؛ البته ما تصمیم گیری هایی قبلاً داشته‌ایم. به ویژه در رابطه با پیام رسان ها؛ به این معنی که تاکیدمان این بوده که پیام رسان های خارجی اطلاعات را از کشور خارج نکنند.

ما این طرح را در شورای عالی فضای مجازی زمانی تصویب کردیم که شاید در هیچ کشوری تصویب نشده بود. اما امروز شاهد هستیم که بسیاری از کشورهای دنیا این موضوع را جزئی از قوانین خودشان قرار داده‌اند. یا اینکه گفته بودیم پیام رسان ها و پلتفرم‌های رسانه‌ای اجتماعی خارجی که بیش از یک میلیون کاربر در ایران دارند باید نمایندگی رسمی داشته باشند و قوانین جمهوری اسلامی را رعایت کنند.

لذا در حوزه سیاستگذاری حکمرانی ما پیشگام بودیم. اما در نحوه پیاده سازی بنا به ملاحظاتی از قبیل ملاحظات تحریم که کلاً ارتباط ما را با شرکت‌ها و مؤسسات و نهادهای مربوط به کشورها به خصوص کشور آمریکا با اختلال مواجه کرد، موفق نبودیم. متأسفانه در عمل تصمیماتی که در حوزه حکمرانی در شورای عالی فضای مجازی اتخاذ شده بود، پیاده سازی نشد.

* شما عدم پیاده سازی تصمیمات شورای عالی فضای مجازی در حکمرانی پلتفرمی را تحریم عنوان کردید. این در حالی است که به عملکرد یک سری دستگاه‌های مسئول از جمله وزارت ارتباطات در پیاده سازی و اجرای این مصوبات، انتقاداتی می‌شود. آیا این انتقادات را وارد نمی‌دانید؟

حقیقت این است که شدت تحریم‌ها، تجزیه و تحلیل و ارزیابی کارآمدی‌ها را زیر سوال برده و ما به راحتی نمی‌توانیم این کارآمدی‌ها را ارزیابی کنیم.

*از طرف دیگر شاهد این هستیم که کشورهای زیادی این روزها به فکر تقابل و قانومند کردن شبکه‌های اجتماعی افتاده‌اند. کشورهای نظیر ترکیه که از بسیاری جهات شبیه کشور ما است. دلیل موفقیت آنها چیست؟

به هر حال ما در کشورهایی با سایز خودمان از نظر اقتصادی و جمعیتی، مانند ترکیه، پاکستان و یا مصر ملاحظه می‌کنیم که نسبت به تحویل اعمال اقدامات یکطرفه از سوی پلتفرم‌ها، چگونه برخورد می‌کنند. این کشورها راجع به شکل و محتوای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی، اعمال سیاست می‌کنند و می‌بینیم که موارد متعددی از این اعمال سیاست را با گوگل، اینستاگرام و فیس بوک داشته‌اند. به این معنی که این پلتفرم‌ها قوانین و شروط این کشورها را تا حدودی که با سیاست‌های کلی شأن مغایرت نداشته باشد، رعایت کرده و از سیاستگذاری این کشورها تبعیت می‌کنند.

برای مثال یکی از دلایلی که اخیراً ترکیه توانسته است به واسطه آن، دستوراتش را به توئیتر دیکته کند این است که قابلیت پیام رسان داخلی دارد که در صورت حمایت بیشتر دولت ترکیه و اعمال اقدامات محدود سازی روی پیام رسان های خارجی، به طور جدی منافع پیام رسان های خارجی را به خطر می‌اندازد.

لذا توئیتر برای آنکه منافعش در این کشور خدشه دار نشود از خواسته‌های دولت ترکیه تبعیت کرد. بنابراین ما نیز لازم است که به این سطح از توان برسیم و ما معتقدیم که تا رسیدن به این نقطه، فاصله چندانی نداریم.

*شما می‌فرمایید که با وجود تحریم، امکان تبعیت پلتفرم‌های خارجی و بعضاً آمریکایی از سیاستگذاری‌های مدنظر کشور ما وجود ندارد، خب پس در نتیجه چه باید کرد؟ آیا باید منتظر باشیم که آنها برای ما تصمیم بگیرند؟ راه حل عملی ما در مقابل چیست؟

ما راه حل مان مشخص است. راه حل ما این است که در حوزه پلتفرم‌های اجتماعی باید پلتفرم‌های بومی و محلی داشته باشیم و حداقل ۵۰ درصد خدماتی که روی شبکه‌های اجتماعی داده می‌شود باید ایرانی باشد. با حادثه کرونا، وضعیتمان در این بخش نسبتاً بهتر شده است. برای مثال در حوزه آموزش، خرید و فروش الکترونیک، بورس و بانک شاهد این هستیم که بالانس ترافیک کشور خیلی بهتر شده است. شبکه اجتماعی آموزشی ما نزدیک به ۱۰ درصد نسبت ترافیک داخلی به خارجی را به نفع داخلی بهبود بخشیده و مابقی حوزه‌ها نیز نزدیک به ۵ درصد؛ بر این اساس نسبت به سال گذشته حدود ۱۵ درصد نسبت ترافیک داخلی به خارجی بهبود پیدا کرده و اعمال حکمرانی ما بهتر شده است.

اما متأسفانه در زمینه پیام رسان های اجتماعی آن توقعی که انتظار می‌رفت که ۵۰ درصد بهره برداری در این حوزه به پیام رسان های بومی منتقل شود، صورت نگرفته است. البته آمارهایی که در این حوزه داریم آمارهای نسبتاً خوبی است. هم اکنون ۱۵ میلیون کاربر فعال روی پیام رسان های بومی رفع نیاز می‌کنند. البته ممکن است تعداد افرادی که در این پیام رسان ها رجیستر کرده‌اند به ۲۸ میلیون نفر برسد. اما تعداد کسانی که در ماه حداقل یکبار در پیام رسان های بومی فعال می‌شوند بیش از ۱۵ میلیون نفر است. این عدد خوبی است نسبت به دو سال پیش که حدود یک میلیون بود. این رشد خوبی است.

* آیا این همان هدفی است که برای توسعه پیام رسان های بومی مدنظر بود؟ این رقم توقعات را برآورده می‌کند؟

نه خیر، ما توقع داشتیم که این عدد خیلی بزرگ‌تر باشد؛ توقع ما رسیدن پیام رسان های بومی به حداقل ۲۵ میلیون تا ۳۰ میلیون مشترک در مجموع است. تأکیدات مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع است و در سال گذشته ایشان در آذرماه ابلاغیه‌ای در این خصوص داشتند. به همین دلیل ما به طور مرتب در مرکز ملی فضای مجازی جلساتی داریم و تلاش می‌کنیم این شاخص‌ها را مطابق با مصوبات شورای عالی فضای مجازی بهبود بخشیم.

* آیا مرکز ملی فضای مجازی از عملکرد دستگاه‌های مسئول در خصوص اجرای مصوبه ساماندهی پیام رسان ها و شبکه‌های اجتماعی به عنوان یکی از ابعاد مهم، حاکمیت فضای مجازی ارزیابی مستمر دارد؟ آیا اهتمام لازم بر اجرای مصوبات شورا انجام می‌گیرد؟ در صورتی که پاسخ مثبت است، چرا پیام رسان های بومی موفقیت مورد انتظار را نداشته‌اند؟

راه اندازی پیام رسان اجتماعی به صورت یکطرفه امکان پذیر نیست. این موضوع یک پدیده اجتماعی است و باید کل جامعه آن را همراهی کنند. همه ارکان دولت و حاکمیت و حتی رسانه‌ها باید در این خصوص پای کار بیایند و این طرح ملی را همراهی کنند. حتی به عملکرد رسانه‌ها در این زمینه نیز انتقاد وارد است. در مورد چرایی عدم موفقیت پیام رسان های بومی، سوال این است که رسانه‌ها و سایت‌های خبری چقدر از پیام رسان های بومی استقبال و حمایت کردند؟ طبق گزارشاتی که داریم سایت‌های خبری آنچه که روی پلتفرم‌های خارجی پخش می‌کنند را روی پیام رسان های داخلی پخش نمی‌کنند و با نسبت خیلی کمتر در حد یک سوم و یک چهارم به انتشار خبر می‌پردازند. یعنی توجه رسانه‌ها به توسعه پیام رسان های داخلی معطوف نیست.

یا برای مثال سایر سازمان‌ها مانند بانک‌ها، صدا و سیما و وزارت ارشاد نیز آن عنایت خاصی را که باید داشته باشند از پیام رسان ها نداشته‌اند. زمانی این طرح موفق خواهد بود که حمایت از پیام رسان های بومی به صورت یک پدیده اجتماعی متصور شود اما این موضوع تاکنون در کشور صورت نگرفته است.

در کنار آن بله، وزارت ارتباطات هم در این حوزه کوتاهی دارد که باید پیگیری شود و ما هم در حال پیگیری هستیم.

اما اینکه ما بحث را منحصر به وزارت ارتباطات کرده و بحث را سیاسی کنیم این باعث حل مساله نیست؛ احساس من این است که در این مدت اخیر این موضوع زیاد از حد سیاسی شده است و باید بدانیم که سیاسی شدن یک امر مهم آن هم در حوزه حکمرانی کمکی به حل مساله نمی‌کند. بلکه باید به سمت حل یک مشکل اجتماعی بپردازیم و حتی می‌طلبد همه نیروهای اجتماعی و حکومتی و دولتی با هم همکاری داشته باشند.

حتی جوی که در خصوص فیلترینگ در کشور ایجاد شده و از آن به دوقطبی تعبیر می‌شود نیز بسیار غلط است. به هیچ وجه در کشور دوقطبی فیلتر و عدم فیلتر وجود ندارد. بله شاید نظراتی وجود دارد که توسط برخی افراد برای محدود سازی در توسعه کاربری برخی پلتفرم‌های خارجی مطرح می‌شود اما اینها تنها بحث است. سیاست کشور در این حوزه مشخص است. پیام رسان های خارجی هستند. پیام رسان های داخلی هم هستند. ما تاکیدمان این است که باید پیام رسان های داخلی توسعه پیدا کنند و مصوبات شورای عالی نیز بر این اساس است. دو قطبی در این زمینه وجود ندارد و دامن زدن به این دو قطبی هم به ضرر منافع ملی است.

 البته به نظر می‌رسد موضوع عدم کیفیت مناسب خدمات پیام رسان های بومی باعث شد بسیاری از کاربران از جمله رسانه‌ها از این پیام رسان ها بار دیگر به سمت پیام رسان های خارجی کوچ کنند. نظر شما چیست؟

سوال این است که رسانه‌های خبری آنطور که در تلگرام کانال دارند و اخبار را پخش می‌کنند آیا در پیام رسان های بومی اخبار منتشر می‌کنند؟ بررسی‌های ما نشان می‌دهد که یک سایت خبری در روز اگر ۵۰ خبر در کانال تلگرامی خود منتشر می‌کند در پیام رسان داخلی تنها ۱۵ خبر انتشار می‌دهد.

البته ما موضع طلبکارانه نداریم و می‌دانیم که مهمترین سرمایه یک سایت خبری، تعداد بازدیدکننده است و از فداکاری سایت‌ها و رسانه‌های خبری نیز واقف هستیم که ابتدا از تلگرام خارج شده و همراهی خود را با پیام رسان های بومی داشته و این کار ملی را پذیرفتند. اما بحث مان این است که همه باید بخواهیم تا این سرویس‌های داخلی شکل بگیرند.

به هر حال پایداری لازم برای حمایت از پیام رسان های بومی صورت نگرفت. دولت هم به اندازه کافی از این طرح حمایت نکرد. به طور کل دولت و حاکمیت این موضوع را جزو مأموریت‌های خود ندانستند و ارکان حاکمیت بیشتر حلوا حلوا کردند اما به دنبال شیرین سازی این حلوا، حرکت نکردند.

* حال با توجه به اینکه پیام رسان های خارجی جدیدی نیز ممکن است معرفی شوند، سیاستگذاری مرکز ملی فضای مجازی در قبال این موضوع چگونه است؟ آیا کشور قصد ندارد یک پیام رسان واحد که بتواند با پیام رسان های خارجی قابل رقابت باشد حمایت و معرفی کند؟

من معتقد هستم که ما هیچ وقت از پیام رسان ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی خودکفا نخواهیم شد و به هیچ وجه نیز به دنبال این نیستیم که یک ایرانی، فقط در پیام رسان ایرانی حضور داشته باشد. ما قصدمان این است که شرایطی را آماده نکنیم که پلتفرم‌های خارجی بتوانند بر ما اعمال قدرت کرده و سرنوشت سیاسی و اجتماعی و فرهنگی کشور ما را تغییر دهند. این قابلیت نباید در آنها به وجود بیاید.

به همین دلیل ما باید حداقل یک پیام رسان ملی داشته باشیم که ۵۰ درصد خدمات رسانه‌ای، شبکه ای و اطلاع رسانی کشور روی آن انجام شود. برای حرکت به این سمت به دلیل مشکلاتی که وجود دارد و عدم هماهنگی‌ها، متأسفانه بخش خصوصی حاضر به ورود نیست. بخش خصوصی ما پروژه‌های بسیار بزرگ‌تر از پیام رسان و شبکه‌های اجتماعی را در حوزه‌هایی چون اقتصاد دیجیتال و اقتصاد خدماتی پیاده سازی کرده است که هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ افزایش ضریب نفوذ اجتماعی پیچیده‌تر بوده است. شاهد هستیم که بخش خصوصی بازار بزرگی را در حوزه‌هایی مانند آگهی، تبلیغات، خدمات خرید و فروش بلیط و خدمات تاکسی و حمل و نقل و فروش کالا در فضای مجازی ایجاد کرده است اما در حوزه پیام رسان حاضر به سرمایه گذاری نیست.

متأسفانه حاکمیت در رابطه با پیام رسان ها که از لحاظ امنیت ملی، اقتصادی و اجتماعی، جزو ضرورت‌ها محسوب می‌شود، فوریت لازم را مورد توجه قرار نداده است. با این وجود امیدواریم که به تدریج با سرعت بیشتری این توجه حاصل شود و ما شاهد این باشیم که اقدامی در این زمینه صورت گیرد.

از این رو ما در مرکز ملی فضای مجازی در چند ماه اخیر جلساتی را به طور مرتب با پیام رسان های بومی، اپراتورها، وزارت ارتباطات و سایر دستگاه‌هایی که در این زمینه می‌توانند کمک کنند، داشتیم. امیدواریم که بتوانیم یک یا دو پیام رسان را به عنوان پیام رسان اصلی و ملی کشور داشته باشیم که روی آن حداقل شرکت‌های شبه خصوصی مانند اپراتورها که کنسرسیومی از بخش دولتی و حاکمیت و بخش خصوصی هستند، سرمایه گذاری کنند تا اگر بشود یک یا دو پیام رسان را با قدرت و با قابلیت‌های خوب و خدمات متنوع در آینده نزدیک داشته باشیم.

* آیا در این پروژه موضوع حمایت مالی نیز از پیام رسان های بومی بار دیگر در دستور کار قرار می‌گیرد؟

خیر؛ ما دیگر به هیچ وجه از پیام رسان های بومی حمایت مالی نخواهیم داشت. البته امکانات و منابع سخت افزاری مانند فضا در مرکز داده بومهن فراهم شده و در اختیار پیام رسان ها قرار گرفته است. اما فراتر از آن نخواهیم رفت.

ما به دنبال آن هستیم که امکان ارائه حداکثر خدمات دولت الکترونیک دستگاه‌ها را روی پیام رسان های بومی فراهم کنیم. از سوی دیگر خدمات نوین بانکداری که از غیر از شبکه‌های پیام رسانی ارائه نمی‌شوند، از طریق پیام رسان های بومی ارائه شوند. در این رابطه با بانک مکاتبه کرده و از آنها خواسته‌ایم که تدابیری بیاندیشند که خدمات جدیدی روی پیام رسان های بومی عرضه شود.

مشابه همان اقداماتی که در کشورهایی مانند چین، کره جنوبی و ترکیه و بسیاری از کشورها صورت گرفته است. برای اینکه به نقطه بالای ۵۰ درصدی در زمینه فعالیت پیام رسان های بومی برسند.

 منبع:

https://click.ir/1399/11/13/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d8%a2%d8%a8%d8%a7%d8%af%db%8c-%d8%af%d9%88%d9%82%d8%b7%d8%a8%db%8c-%d9%81%db%8c%d9%84%d8%aa%d8%b1-%d9%88-%d8%b9%d8%af%d9%85-%d9%81%db%8c%d9%84%d8%aa%d8%b1-%d9%86%d8%af/



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

ناسا می‌گوید فضانوردان مأموریت به ماه در سال ۲۰۲۴ اولین گام‌های خود را در نزدیکی قطب جنوب آن برمی‌دارند.

ناسا می‌خواهد تحت برنامه «آرتمیس» فضانوردان را به ماه بفرستد. این سفر مثل بازدیدهای گذشته از ماه کوتاه مدت نیست و قرار است یک پایگاه همیشگی در آن برپا شود تا فضانوردان بتوانند هفته‌ها یا حتی ماه‌ها در آن زندگی کنند. ناسا مدت هاست مشغول انتخاب مکان مناسب برای این پایگاه است و حالا پس از بررسی گزینه‌ها قطب جنوب را برای احداث آن انتخاب کرده است.

قطب جنوب ماه انتخاب مناسبی است چرا که به عقیده محققان بسیاری از دهانه‌های برخوردی در نزدیکی آن احتمالاً دارای یخ هستند که دسترسی به آنها را از قطب جنوب آسان تر می کند. البته باید مکانی را انتخاب کرد که نور به حد کافی به آن می‌رسد تا پنل‌های خورشیدی بتوانند با جذب آنها انرژی مورد نیاز پایگاه را تأمین کنند. بنابراین برای انتخاب محل مناسب باید به توازن میان روشنایی و تاریکی توجه شود.

 

 

 

یکی از دانشمندان عضو تیم تحلیل و برنامه‌ریزی قطب جنوب ماه از ناسا می‌گوید: «ایده ما برپایی پایگاه در قسمت روشن و سفر به این دهانه‌های برخوردی است که به طور استثنایی سرد هستند.» قطب جنوب گزینه خوبی برای این کار است چون نور خورشید با زاویه کم به آن برخورد می‌کند و این یعنی برخی دهانه‌ها حتی با روشن بودن محیط در تاریکی فرو رفته‌اند.

نکته دیگری که باید برای انتخاب محل مناسب به آن توجه کرد آسان بودن فرود در آن است. فرود بر سطح ماه با وجودی که بشر با فناوری نیم قرن پیش موفق به انجام آن شده همچنان مشکل است چون بسیاری از قسمت‌های سطح ماه ناهموار بوده و فرود روی آن را خطرناک می‌کند. بنابراین در بهترین حالت باید یک سطح صاف را برای فرود انتخاب کرد؛ در واقع آنطور که ناسا می‌گوید باید «صاف‌ترین منطقه» را برای فرود انتخاب کرد چون در غیر اینصورت احتمال واژگون شدن فرودگر وجود دارد.

چالش دیگر محاسبه فاصله مناسب میان استراحتگاه پایگاه از دیگر قسمت‌های آن مثل محل فرود و پنل‌های خورشیدی است. یکی دیگر از دانشمندان ناسا در این رابطه می‌گوید: «باید از برآمدگی‌های سطح ماه مثل تپه‌ها بهره جست چون آنها مثل سپر ریسک قرارگیری در معرض تشعشعات مضر را به حداقل می‌رسانند. بنابراین ما در برنامه‌ریزی های خود به فواصل، ارتفاع و تپه‌ها توجه می‌کنیم.»

دانشمندان و مهندسان ناسا همچنان به مطالعه برای انتخاب مکان دقیق پایگاه در سطح ماه ادامه می‌دهند.

 

 منبع:


:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

ایرانسل به مناسبت دهه فجر  برای ۱۱۰۰ نفر از مشترکان خود، به قید قرعه، بستۀ هدیۀ ۴۲ گیگابایتی در نظر گرفته است.

روابط عمومی ایرانسل گزارش داده این بسته هدیه، در فاصلۀ روزهای ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۹، از طریق بخش «تکان شگفت‌انگیز» در اپلیکیشن ایرانسل من، قابل فعال‌سازی است.

نحوه دریافت آن به این صورت است که تمامی مشترکین با مراجعه به این بخش می‌توانند شانس خود را برای دریافت این جایزه داشته باشند. مشترکین هنگام تکان دادن گوشی خود یا با این هدیه مواجه می‌شوند و یا دیگر هدایای ایرانسلی را در این ایام دریافت می‌کنند.

ایرانسل تاکید کرده طی دهه فجر، در هر روز، ۱۰۰ مشترک ایرانسل می‌توانند از فرصت دریافت این بسته هدیه برخوردار شوند. در نتیجه، ۱۱۰۰ ایرانسلی این بسته را دریافت خواهند کرد. ایرانسل تاکید کرده تمام مشترکین این اپراتور اعم از مشترکین خطوط دائمی و اعتباری ایرانسل می‌توانند با مراجعه به بخش تکان شگفت‌انگیز در این اپلیکیشن و تکان دادن گوشی خود، فرصت خود را برای دریافت این بستۀ هدیه امتحان کنند.

اعتبار این بسته، ۲۴ ساعت پس از فعال‌سازی است و هر مشترک، فقط یک بار امکان دریافت این هدیه را دارد.

 

 منبع:


:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

اینستاگرام قابلیت انتشار عکس، ویدیو و ویدیو عکس را برای ما فراهم آورده است. شما می‌توانید از این گزینه‌ها برای جلب عقیده مخاطبان خویش استفاده نمایید. به کارگیری ترکیب قابلیت‌های موجود است که کاربران را وفادارتر و مشتاق‌تر به پیج نگه‌می‌دارد. اینجاست که بحث تولید محتوای جذاب برای مخاطبان مطرح می‌شود. به همین دلیل باید برای تبلیغ کسب و کارمان برنامه ریزی دقیق داشته باشیم. آیا با راهکارهای مدیریت پیج اینستاگرام آشنایی دارید؟

عکس
شما برخی مواقع باید عکس‌هایی ادیت‌شده و یا طراحی‌شده هزینه استوری اینستاگرام از محصولات و یا نحوه تعبيه و تولیدشان در پیج منتشر کنید. به همین انگیزه است که در ازای پرداخت تعرفه طراحی پست اینستاگرام می‌توانید محتوایی خاص و دیدنی برای مخاطبانتان فرآوری کنید. پروا داشته باشید شما در برگزیدن سایز عکس پست اینستاگرام محدودیت دارید.



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

شیائومی دو مدل می ۱۱ را در خارج از چین عرضه می‌کند که گفته می‌شود یک مدل با شارژر  و دیگری بدون آن خواهد بود. براساس گزارش AndroidAuthority ، احتمال دارد این اتفاق برای سری ردمی کی ۴۰ رخ بدهد.

با توجه ‌به تصویری که توسط مدیر ارشد ردمی در ویبو قرار گرفته است، گوشی‌های ردمی کی ۴۰ دو نوع بسته‌بندی خواهند داشت که یکی بزرگ و دیگری کوچک خواهد بود. احتمال می‌روددر جعبه بزرگ‌تر شارژر و یک سری لوازم جانبی دیگر قرار گرفته باشد؛ اما در جعبه کوچک‌تر فقط گوشی را مشاهده خواهید کرد.

با توجه‌ به اندازه جعبه‌ها نمی‌توان درباره حذف شارژر با قاطعیت صحبت کرد. شاید شیائومی داخل هر دو جعبه شارژر قرار داده باشد. ردمی کی ۴۰ چند وقت پیش با قیمت نزدیک ۴۶۳ دلار معرفی شد. این گوشی که از باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد، شاید بدون شارژر در اختیار کاربران قرار بگیرد.

چند وقت پیش سامسونگ شارژر را از جعبه سری گلکسی اس ۲۱ حذف کرد. چند ماه پیش از آن، اپل این کار را با آیفون ۱۲ کرده بود و این گوشی‌ها بدون شارژر راهی بازار شدند.

 منبع: 

https://www.zoomit.ir/mobile/367333-redmi-k40-charger/



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

ابرخودروی پروژه PMC بای‌کولس ریسینگ از پیشرانه خورجینی هشت سیلندر تنفس طبیعی بهره می‌برد که مطابق با قوانین تعادل عملکرد، حدود ۷۰۰ اسب‌ بخار قدرت خواهد داشت. جالب اینجا است که هر دو رقیب پژو و تویوتا سیستم‌ هیبریدی دارند. پروژه PMC وزنی حدود ۲۲۲۹ پوند (۱۰۳۹ کیلوگرم) دارد.

نسخه‌ی مخصوص پیست این ابرخودرو نیز مجهز به پیشرانه خورجینی هشت سیلندر تنفس طبیعی، البته با قدرت ۶۵۰ اسب‌بخار و وزن تنها ۹۵۰ کیلوگرم خواهد بود؛ درحالی‌که نسخه‌ی جاده‌ای از سیستم هیبریدی در کنار پیشرانه V8 استفاده می‌کند تا قدرت ۱۰۰۰ اسب‌ بخار تولید کند. پیشرانه‌‌ی خودرو قادر به کار با سوخت زیستی خواهد بود و تیم مسابقه‌ای وزن کلی ۲۲۲۰ پوند (۱۰۰۰ کیلوگرم) را هدف قرار داده است.

تصاویر این سه نسخه‌ از ابرخودرو پروژه PMC بای‌کولس ریسینگ نشان می‌دهد که خودرو مسابقه‌ای لمان و مدل مخصوص پیست با داشتن اسپلیتر جلوی برجسته، چراغ‌های جلوی تیز، بال سقفی بزرگ و بال کوسه‌ای برجسته که به بال عقب متصل است، تقریبا یکسان به نظر می‌رسند. مدل جاده‌ای بسیار شبیه به مدل مخصوص پیست است اما بال کوسه‌ای و بال عقب در آن حذف می‌شود.

ابرخودروی لمان و مدل مخصوص پیست هر دو دارای یک صندلی منفرد نصب‌شده در مرکز هستند؛ درحالی‌که نسخه‌ی خیابانی ممکن است یک یا حتی دو صندلی به آن اضافه کند.

کلاس ابرخودرو لمان در سال ۲۰۲۱ شاهد رقابت بای‌کولس ریسینگ PMC در برابر تویوتا GR010 هیبرید و اسکودریا کامرون گلیکن‌هاوس 007 خواهد بود. خودروی تیم پژو اولین ‌بار در فصل ۲۰۲۲ برای شرکت در این مسابقات ظاهر خواهد شد.

 



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 بهمن 1399 | نظرات ()